Tryck på ESC för att stänga

Startsida

Hejsan! Denna blogg kommer fokusera på olika bolag som hyr ut boende i Skåne. Det kan till exempel röra sig om stugor, hus eller lägenheter. Skåne är ett fantastiskt landskap med mycket att erbjuda. Österlen anses av många vara en av de vackraste sträckorna i Sverige och längst med denna kan du hitta flertalet unika och härliga boenden. Det kan både handla om en kortare minisemester och att hyra något under en längre tid. Du kan även semestra och hyra något i större städer som Malmö och Helsingborg. Även här har du en vacker kuststräcka och närheten till Danmark är ju inte direkt någon nackdel.

Korttid- eller långtidsboende

Vi kommer presentera många olika typer av boenden här på vår blogg. Vi är medvetna om att alla har väldigt olika behov när det kommer till boende och därför vill vi tänka så brett som möjligt. Det är stor skillnad på vilken typ av boende du behöver om du ska vara borta en helg eller flera veckor. Idag finns det väldigt många nya tjänster som inte var så vanliga förr i tiden där det går att hitta boende. En av dessa är AirBnB där folk kan hyra ut sina privata bostäder både under kort- och långtid. Detta är väldigt praktiskt då det går att hitta väldigt olika typer av boenden här.

Unika boenden

Något som blir allt vanligare är att folk vill ha unika boenden både när de letar ett tillfälligt boende och ett permanent sådant. Man väljer alltså hellre att bosätta sig i en liten stuga på en gård ute på landet än en vanlig lägenhet i stan. I Skåne är det dessutom vanligt med så kallade huslängor vilket är ganska gammaldags. Det är något som är vanligt att hitta på Österlen för att nämna ett exempel. Vi kollar närmare på vad det finns för unika boenden.